Lees wat anderen vertellen over René Boogers...

René Boogers kan inmiddels bogen op vele tevreden klanten, waaronder Bakkerij Harrie van Looijengoed te Almere Buiten, Bakkerij Boogers te Tilburg en Meesterbakker Uljee te Rotterdam.

Bakkerij Harrie van Looijengoed
Globeplein 84, Almere Buiten

Lees hieronder het artikel dat in de media is verschenen n.a.v. de opening van een nieuw filiaal, met daarin een Lainox Naboo winkeloven, voorzien van een tablet.

Bakkerij Boogers
Ringbaan-Oost 115, TILBURG

Mark van Efferen, eigenaar van Bakkerij Boogers: "Sinds december 2011 werken we met deze 4-plaats oven, geleverd door René. De oven bakt supermooi. Wat mij opvalt, is dat de oven heel snel op temperatuur is, terwijl het luchtgordijn, dat in werking komt zodra de deur geopend wordt, ons behoorlijk wat energie bespaart!
De service op de oven is verder uitstekend. Zo komt René regelmatig bij ons langs om te vragen of hij nog iets voor ons kan doen. Zowel oven als leverancier zijn een aanrader voor collega`s."

Meesterbakker Uljee
Ridderkerkstraat 59, ROTTERDAM

Directeur verkoop Henry Overweg: "De door ons aangeschafte 6-plaats oven van René bevalt zeer goed. Mooie bakaard en mooi van model. De begeleiding en aftersales zijn bovendien echt SUPER!"