Combi-steamer voor slagerij en AGF-zaak

U bent bij René Boogers op het juiste adres als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit combi-steamer voor uw slagerij of AGF-zaak. René Boogers levert alle in de praktijk beproefde modellen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Salvis en sinds kort ook de innovatieve Naboo reeks van het topmerk Lainox.

Lainox... voor uniformiteit in gerechten, overal en altijd, dankzij de innovatieve Naboo Cloud functionaliteit.De Naboo-reeks van Lainox bestaat uit stuk voor stuk innovatieve combi-steamer oplossingen voor een moderne bedrijfsvoering, dankzij de Naboo Cloud. Daarin kunt u niet alleen uw persoonlijke instellingen opslaan, maar vindt u ook de meeste actuele software-updates, HACCP-gegevens en nieuwe recepten. Beschikt u over meerdere vestigingen, dan kunnen deze alle de voor het bereiden van de gerechten vereiste recepten snel en eenvoudig laden vanuit de Lainox Cloud. Dit spaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat gerechten steeds uniform zijn, ongeacht wie deze bereidt of waar dat gebeurt. Met een Naboo van Lainox bent u steeds up-to-date.

Klik hier voor een overzicht en de specificaties van de leverbare Lainox combi-steamers of vraag René Boogers voor advies op maat!

Salvis... van klein tot groot en zelfs duplo-opstelling.

Er is een Salvis combi-steamer voor elke situatie.

De grote modellen hebben in praktijk reeds ruimschoots bewezen onverslaanbaar te zijn in capaciteit, flexibiliteit en kwaliteit. Nog te weinig capaciteit? Kies dan voor een duplo-uitvoering; deze heeft één bedieningspaneel voor de beide ovens.

Nieuw in het programma zijn de compacte modellen. Deze zijn net zo veelzijdig als hun grotere broertjes, maar dankzij hun compacte en ingenieus ontwerp passen deze compacte modellen overal waar u eigenlijk niet zonder een combi-steamer kunt.

Voor elke situatie is er wel een geschikt type beschikbaar.
Klik hier voor een overzicht en de specificaties van de leverbare Salvis combi-steamers of neem even contact op met René Boogers voor advies op maat.

Bij aankoop van een nieuwe oven kan worden gekozen voor koop of lease! Informeer naar de uiterst aantrekkelijk lease-tarieven.

René Boogers levert naast nieuwe ovens ook uitstekende, geheel gereviseerde occassions.

Andere apparatuur en accessoires voor uw verkoopruimte

Zoekt u accessoires voor uw oven, zoals extra bakplaten, of andere apparatuur voor in uw verkoopruimte, ook dan bent u bij René Boogers op het juiste adres.

Industriële vaatwassers voor uw bedrijf, horeca-koffiemachines en espresso-apparatuur, sinaasappelpersen voor uw koffiecorner in de winkel, ..., laat even weten wat u zoekt. René Boogers levert alles rondom de winkel, m.u.v. het interieur.

Natuurlijk houdt het niet op bij de levering van de apparatuur. René Boogers onderscheidt zich binnen de branche vanwege een uitstekende aftersales. Ook na levering kunt u te allen tijde een beroep doen op René Boogers, voor onderhoud, ondersteuning en opleiding van uw medewerkers.