Winkelovens voor de bakkerij

U bent bij René Boogers op het juiste adres als u op zoek bent naar een winkeloven voor de bakkerij. René Boogers levert de bakkerij-winkelovens van Fines en sinds kort ook de innovatieve reeks Naboo Aroma van het topmerk Lainox.

Naboo... uniformiteit dankzij de innovatieve Naboo Cloud functionaliteit.
Receptenboeken kunnen in de kast blijven staan en telkens weer opnieuw programmeren behoort tot het verleden zodra u aan de slag gaat met een Naboo Aroma winkeloven van het innovatieve kwaliteitsmerk Lainox.

Alle informatie die u dagelijks nodig heeft, plaatst u vanaf nu in de Naboo Cloud. Nieuwe recepten toevoegen, een instructievideo of tutorial voor uw collega's gereedzetten, dit alles vormt geen enkel probleem dankzij de in de oven geïntegreerde tablet. Zodra de informatie is ingevoerd, is deze steeds weer opnieuw snel via diezelfde tablet op te roepen, door u, maar ook door uw collega's in de winkel en zelfs op Naboo Aroma ovens in andere vestigingen.
De Naboo Aroma is speciaal ontwikkeld als winkeloven voor de bakkerij. De oven is van topkwaliteit, gemakkelijk te bedienen volgens het 'One Touch' principe en levert een prachtig ambachtelijk bakresultaat, waarbij alles is gericht op efficiënt werken. Het bakproces verloopt na selecteren semi- of volautomatisch, afhankelijk van de instellingen.

Ook de reiniging na afloop van het bakproces is een fluitje van een cent, want dit gebeurt volautomatisch. Hierbij kunt u kiezen uit 'vies', 'extra vies', 'heel erg vies'.

De Naboo Aroma is leverbaar als 6, 8 of 15-plaats oven en is verkrijgbaar in diverse opstellingen. Ook zijn er combinaties mogelijk middels duplo-opstellingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Fines... onze tweede lijn winkelovens voor veel functionaliteit tegen een lage prijs.Zoekt u 'veel oven' voor relatief weinig geld, laat u dan door René Boogers adviseren over de leverbare Fines winkelovens. Deze ovens beschikken ondermeer over de volgende functionaliteit: programma`s met 4 stappen, bakken tot 260 graden, automatische voorverwarming, stoomsysteem (met mogelijkheid om de ventilator automatisch te laten stoppen na het stomen) en baktijdverlenging (knopbediening).

Deko Line... modulaire winkelovens, dus optimaal aanpasbaar op uw vraag

Daarnaast is er de RENE BOOGERS Deko Line, met daarin de RENE BOOGERS Deko Deck ovens 64/3 en 68/3. Lees alle details in de productfolder.

Bij aankoop van een nieuwe oven kan worden gekozen voor koop of lease, dit laatste tegen uiterst aantrekkelijk lease-tarieven.

René Boogers levert naast nieuwe ovens ook uitstekende, geheel gereviseerde occassions, ook van andere topmerken.

Andere apparatuur en accessoires voor uw verkoopruimte

Zoekt u accessoires voor uw oven, zoals extra bakplaten, of andere apparatuur voor in uw verkoopruimte, ook dan bent u bij René Boogers op het juiste adres.

Industriële vaatwassers voor uw bedrijf, horeca-koffiemachines en espresso-apparatuur, sinaasappelpersen voor uw koffiecorner in de winkel, ..., laat even weten wat u zoekt. René Boogers levert alles rondom de winkel, m.u.v. het interieur.

Natuurlijk houdt het niet op bij de levering van de apparatuur. René Boogers onderscheidt zich binnen de branche vanwege een uitstekende aftersales. Ook na levering kunt u te allen tijde een beroep doen op René Boogers, voor onderhoud, ondersteuning en opleiding van uw medewerkers.